• Svenska Getbanken

  Ge bort en ung, dräktig get. Den kostar 225 SEK. En bock kostar 375 SEK
  Geten får samma namn som sin köpare, om inget annat anges. Varför inte köpa en till moster Agnes också!
  För ytterligare 25 SEK får du ett fint signerat och stämplat getcertifikat. Den perfekta gåvan till den som redan "har allt". 
  Hur fungerar det? Läs mer här >>
  Köp Get nu >>    Köp bock nu >>

 • Bishozi Sisters Får

  Vill du vara med och förändra världen?
  Det kostar bara 225 SEK.

  Köp ett får som levereras till en tonårsflicka i Uganda. Projektet Bishozi Sisters arbetar för att tonårsflickor ska kunna fortsätta gå i skolan och få en utbildning, ett får gör skillnad. 
  Hur fungerar det? Läs mer här >>
  Köp Får nu >>

 • utstallning 1
 • utstallning 2
 • utstallning 3
 • utstallning 4

En utställning om BIP
Bishozi International Program

BIP, Bishozi International Program är en installation som byggs upp och skräddarsys på plats i varje medverkande utställningshall.

Installationen visar och berättar, med hjälp av konst och konsthantverk, om Bishozi Programs nyskapande gräsrotsprojekt i Uganda som sprids i byarna och i huvudstaden Kampala och förbättrar levnadsvillkoren för fattiga kvinnor och deras familjer.

Genom att tillgängliggöra nyvunna kunskaper och informera allmänheten i Sverige och övriga Europa om utvecklingen i projekten kan förhoppningsvis nya kontakter knytas som kan överbrygga gränser mellan samhällsklasser, kommuner, länder och världsdelar vilket i sin tur leder till ökad kultur, demokrati och hållbar utveckling.

För mer information kontakta annette.rosati@bishozi.com